Of je nu wat hulp wilt bij de gender reveal party of de 80 jarige verjaardag van je oma…

Of je nu precies weet wat je wilt, of nog geen idee hebt en gevoed wilt worden met creatieve ideeën…

Neem gerust contact met ons op!

Wedding

 

Volgens The Perfect Wedding staat een “weekend bruiloft” op nummer 1. En wat ons betreft niet meer alleen voor The Rich en Famous! Trouwen anno nu is trouwen op een kasteel, feestvieren in de buitenlucht, trouwen in het buitenland…. Of u nu romantisch wilt trouwen in de boomgaard, uw boeket wilt gooien van een jonkvrouwen balkonnetje of een multiculturele bruiloft wilt, het kan allemaal!

Wij bieden met trots onze diensten aan voor uw unieke meerdaagse bruiloft, op één van onze Schitterende locaties. Hier komt alles en iedereen speciaal voor u in ontspannen sfeer bij elkaar. Niet op gezette tijden naar verschillende locaties rijden, niet in de toiletten opfrissen en geen zorgen over nacht taxi’s voor uw gasten.

Onbezorgd

Uw eigen domein is tevens foto locatie en de kapster, de visagist, de evenementen leider en de horeca manager zijn gewoon voor u op de achtergrond aanwezig!

Zoals u ziet; compleet verzorgd voor een zeer scherpe all-inclusive prijs, zodat u onbezorgd kan genieten.

Groep

Family of een club evenement?

Voor een meerdaagse familie reünie of een club evenement is een groep arrangement een SUPERB idee! Onbezorgd samenzijn waarbij u voorafgaande en tijdens uw verblijf geen taken hoeft te verdelen, niet met de catering of de planning bezig hoeft te zijn maar gewoon volop kunt genieten.

Tijdens uw verblijf wordt voor drank en eten gezorgd, wordt de bar bemand en ook de afwas en de schoonmaak worden u uit handen genomen. U heeft tijd om bij te kletsen met uw oma of zus uit het buitenland, of de old timer MG van uw clubgenoot te bewonderen. U heeft de mogelijkheid om de prachtige wandel routes van Limburg te verkennen vanuit ons kasteel in Limburg of om te shoppen in Gent vanuit kasteel België.

 

Vrijblijvend gesprek?

Wij zorgen voor een gezellige barbecue en wij ontvangen de band voor uw eindejaars feest. Kortom; wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt…

Vrijgezel

Een vrijgezellen feest door SUPERB! betekent dat er geen Bob geregeld hoeft te worden, dat je 7 maanden zwangere nichtje ook mee kan en er voor een ieder wat wils is!Bespreek met de vrouwen van SUPERB wat jullie willen en laat het geregel aan ons over. Op deze manier heb je tijd voor de speech, het shoppen naar cadeautjes en het maken van een vriendenfilm.

 

Workshop nodig?

Ook een leuk thema, een originele workshop of een spetterende show in bijvoorbeeld de kasteel kroeg kun je aan ons overlaten! Zo maken we er voor jullie een compleet verzorgd en gezellig weekend van.

 

 

Kinderfeest

Ook jullie kleintje wordt groot en soms wil je dit groots vieren. Bij SUPERB zijn de mogelijkheden eindeloos en is er professioneel personeel aanwezig voor welk kinderfeest dan ook.

 

Tot in de late uurtjes

En wat is er nu mooier dat de verjaardag van uw zoon of dochter vieren in een heus ridder kasteel, met reuze trampolines, grachten en roeibootjes. Een poffertjes diner of een winters kaasfondue, afgesloten met een pyjama feest! Of een Birthday Bash tot in de vroege uurtjes met een DJ, een eigen kroeg, vrienden en familie?!