Wat maakt Superb Events zo Superb?

 

Superb is een evenementen bureau dat evenementen in zijn totaliteit voor u verzorgd met een talentvol team aan uw zijde. Het team is multifunctioneel inzetbaar en iedereen heeft een aandeel in het bedrijf met hart voor de zaak. Onze decorateur, stylist en partymanager zijn allemaal “in huis”.

Onze medewerkers hebben allen hun eigen expertise en dit maakt dat wij weinig externe bedrijven of extra personeel inzetten. Dat maakt het voor u overzichtelijk, persoonlijk en snel zaken doen met een duidelijke totaalprijs vooraf. Omdat een Superb Event op een geweldige locatie plaats moet vinden, hebben wij de beschikking over meerdere locaties in Nederland en België. Dit maakt het mogelijk om uw feest of evenement volledig verzorgd te vieren op 1 locatie! Uw personeelsfeest, trouwerij, productpresentatie of club meeting wordt een unieke ervaring.En dat is, weten wij uit ervaring, een Superb verschil!

Team

 

Verschillende mensen uit de Rotterdamse smeltkroes die hun ervaringen in de horeca, evenementenservice, casemanagement en huwelijksbranche hebben gebundeld om feesten en evenementen op maat voor u te organiseren. Uw evenement kunt u met een gerust hart overlaten aan de mensen van Superb. Inmiddels hebben wij er 15 jaar werkervaring op zitten.

Ellen decoreerde het Kurhaus voor de keizer uit Jemen en zij stak de Euromast van binnen en van buiten in kerst sfeer. Sylvia verzorgde jarenlang zakelijke trainingen, teamdagen en bijeenkomsten in de non profit sector. De rest van ons team bestaat uit HBO opgeleide professionals die allen een aandeel hebben in SUPERB.

We hebben allen onze eigen expertise en dit maakt dat wij weinig externe bedrijven of extra personeel inzetten. Alle medewerkers zijn tevens multifunctioneel inzetbaar. Aan de hand van uw wensen stellen wij een compleet plaatje samen voor het ultieme evenement en blijven we u niet alleen voor maar ook tijdens uw feest terzijde staan.

 

En dat tegen een superscherpe, all-inclusive prijs zonder verrassingen achteraf.