Stichting Schitterend! Samen (voorheen Stichting Contra-Punt) maakt zich al sinds 2008 hard voor kinderen en hun gezinnen in Nederland op allerlei manieren. Zo ondersteunen we binnen 24 uur bij het organiseren van een eigen bed bij je netwerkpleeggezin, zorgen we voor een kadootje onder de kerstboom en een voedselpakket tijdens de decembermaand. Gaan we met een aantal gezinnen een dagje uit of ondersteunen we een kind met een eigen fiets.

En wij doen dit in 2018 nog steeds. Wel pasten we per 1 september 2015 onze primaire doelstelling en naam aan, en daarin willen we je even mee nemen.

 

Schrijnend genoeg verliezen 1 op de 1000 gezinnen in Nederland nog vroegtijdig of net na de geboorte hun kindje. Deze ouders komen voor de verschrikkelijkste gebeurtenis uit hun leven te staan en staan hierin hoe gek het ook klinkt erg alleen. Er zijn weinig tot geen mogelijkheden advies in te winnen bij een instantie over waar je voor komt te staan of waar je aan moet denken.

En door alle kosten die een uitvaart met zich mee brengt, welke vaak niet worden vergoedt, nemen veel ouders bepaalde beslissingen, terwijl zij het liever anders hadden gedaan. Ook zijn er veel ouders die door de kosten die een waardig afscheid voor hun kindje met zich mee brengt, genoodzaakt zelfs af te zien van een uitvaart. Voor deze ouders willen we aan de slag, onze krachten en connecties bundelen en hen ondersteunen op financieel gebied en bij het regelen van een waardig afscheid.

 

Een afscheid waarin mensen zoveel mogelijk kunnen doen, wat zij goed en belangrijk vinden bij het laatste wat zij nog kunnen doen voor hun kindje.

Voor deze ouders willen we aan de slag, onze krachten en connecties bundelen en hen ondersteunen op financieel gebied en bij het regelen van een waardig afscheid. Een afscheid waarin mensen zoveel mogelijk kunnen doen, wat zij goed en belangrijk vinden bij het laatste wat zij nog kunnen doen voor hun kindje.

Onze Stichting zal verder gaan onder de naam Stichting Schitterend! Samen en om onze doelstelling te verwezenlijken hebben wij uw hulp keihard nodig.

Stort je bijdrage op:

 

NL65KNAB0723418721

ten name van Stichting Schitterend Samen

 

 

Bedankt recht uit ons hart