Business

 

Twee dagen vergaderen met het hele team in een vergaderzaal van een party centrum om hierna nog te moeten doorreizen naar uw hotel? Of liever all-inclusive in een kasteel voor hetzelfde tarief?

SUPERB biedt u de mogelijkheid om uw vergaderingen, brain storm sessies, time management en efficiëntie trainingen te volgen op prachtige locaties, met rust, privacy en voldoende ontspanning tijdens de pauzes en avonden. 

SUPERB biedt u de mogelijkheid om een bedrijfsfusie te combineren met een openingsfeest op een en dezelfde locatie of uw team building dag te combineren met uw eindejaarsborrel voor het gehele bedrijf. Compleet verzorgd voor een eerlijke prijs.

Personeelsfeesten

 

Op unieke locaties, overdag en in de avonduurtjes verzorgen wij uw personeelsfeest waarbij aan alles wordt gedacht.

 

Catering, parkeren en bewaking, activiteiten en instructeurs, decoratie en fotografie. Alle gasten en medewerkers genieten van het entertainment, de klantgerichte gastvrouwen en de inspirerende locatie.

Trainingen

 

Bij SUPERB Events kunnen we met je meedenken over de invulling van je brain storm sessie of je personeelsdag. Uiteraard hoef je je geen zorgen te maken over het hoe, wat en waar. SUPERB zorgt voor een spetterende locatie, zakelijke lunch, de lekkere hapjes tussendoor en de aankleding.

SUPERB staat voor uw bedrijf klaar, voor, tijdens en na uw event met een vaste contactpersoon.

Inspirerende locaties

Teambuilding

 

Met je team op pad om te werken aan begrippen en thema’s zoals “samenwerking, feedback & feedforward, Fun & Passie in je werk.

We kunnen je een aanbod doen door sport en spel, ervaringen op te doen over jezelf en je teamleden door te werken met dieren of gewoon door te genieten van een tocht door de stad met heerlijke hapjes en drankjes tijdens de verschillende tussenstops.

Of je nu naar Reims wilt voor een Champagne tour, wil schapendrijven op de Veluwe of wil zeilen over de Egeïsche Zee,

we’ve been there and organised it !

Presentatie

 

Jullie producten zijn belangrijk. Ze vertellen ons iets over jullie bedrijf, het merk of over de consument. Het is van ongekend belang dat jullie medewerkers enthousiast zijn over de producten, het verhaal vertellen en een ander hierin mee nemen!

Dit enthousiasme, het bijpassende concept en de kwaliteit vallen samen en worden uitgelicht tijdens een product presentatie.

 

Natuurlijk past de locatie bij jullie idee, hetgeen jullie willen uitstralen en wat voor jou het belangrijkst is.

Vanzelfsprekend passen de gastvrouwen, de foodtrucks of het diner in stijl en het entertainment

De decors en de verlichting allemaal perfect in het plaatje.